Skip to main content

Over ons

Al meer dan 60 jaar zijn wij actief werkzaam op de markt van grond,- water- en wegenbouw in de ruimste zin van het woord, waarbij aanleg en reconstructie van alle typen (diep)riool ons specialisme is.

Bouwen aan de toekomst

Welkom bij Fronik Infra B.V., dé specialist in reconstructies van woonwijken, wegen en rioleringen. Als je op zoek bent naar een bedrijf waar je niet alleen uitvoerend werk doet, maar ook actief meedenkt met plannen én betrokken wordt bij projecten van begin tot eind, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Fronik Infra werken we met passie aan het creëren van duurzame leefomgevingen, waarbij vakmanschap voorop staat en bijscholing gegarandeerd is.

Creatief vakmanschap
Of het nu gaat om de reconstructie van een woonwijk, het ontwerp en de aanleg van nieuwe wegen of de vernieuwing en onderhoud van rioleringen; bij Fronik Infra hebben we de kennis en ervaring in huis om deze projecten succesvol te laten verlopen. Maar wat ons écht uniek maakt is onze creatieve insteek. We kijken namelijk verder dan alleen technische specificaties. We geloven in een integrale benadering waarbij functionaliteit, esthetiek én toekomstbestendigheid samenkomen.

Onze filosofie

Samenwerking is key
Bij Fronik Infra zijn we trots op ons kleine cluppie waarin de lijntjes kort zijn en samenwerking centraal staat. Door nauw contact te onderhouden met onze opdrachtgevers zorgen we dat we hun behoeften begrijpen en kunnen anticiperen op eventuele uitdagingen. We werken in de provincies Utrecht, Noord- en Zuid- Holland. Hier hebben we al vele succesvolle projecten mogen realiseren. Dankzij onze goede reputatie ontvangen we maar liefst 90% van onze projecten via de onderhandse markt.

Investeren in vakmanschap
Bij Fronik Infra hechten we veel waarde aan vakmanschap en daarom zorgen wij voor bijscholing en continue ontwikkeling van ons personeel. Wij geloven dat kennis en expertise de basis vormen voor het leveren van hoogwaardige resultaten. Door bij te blijven met de nieuwste technieken en ontwikkelingen binnen ons vakgebied, kunnen wij onze opdrachtgevers altijd voorzien van innovatieve en duurzame oplossingen.

Heb je een vraag of wil je meer weten?

Bel met Joke

0297 – 28 30 35

Mail met Joke

jfronik@fronik.nl